Profilkläder

Profil- och yrkeskläder av hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos oss på X-import kan vi hjälpa dig ta fram snygga arbetskläder med tryck för såväl kvinnor som män. Det ger ett enhetligt intryck samtidigt som verksamheten får smart och snygg marknadsföring.

Företagskläder ger dig och dina anställda möjlighet att synas ute på jobb eller om ni gör något gemensamt, exempelvis ett lopp eller annan aktivitet. Oavsett om profilkläderna ska användas vid sport eller på jobb så kan vi tillhandahålla modeller som passar ändamålet. Vad sägs exempelvis om en piké i mjuk bomull eller en stilsäker polo? Vi har dessutom badshorts som du kan få med önskat tryck. Du hittar även prisvärda tröjor med tryck och annat smått och gott som passar perfekt som reklampresenter inför kommande kampanjer och mässor.

Känner du dig osäker på vad du vill ha? Vi hjälper dig gärna med att välja rätt plagg och ta fram förslag på tryck. Med över 30 år i branschen så har vi den erfarenhet som krävs för att leverera bästa möjliga resultat och tryck som håller i längden.

Vi har företagskläderna för dig

Välj bland välkända märken som Clique, MacOne, James Harvest eller Hurricane och beställ dina profilkläder med tryck online hos oss. Alla produkter är inte upplagda på vår hemsida, så hör gärna av dig om det är något du letar efter utöver det som presenteras här.

Du når oss på antingen 0461-596 90 och 0410-441 75 eller genom mail till info@x-import.se!

Ta gärna en titt i katalogerna här!