Nyhetsbrev
Det finns 2 produkter.

Trycksaker

Trycksaker är en viktig del av de flesta företags marknadsföring. Det kan vara allt från posters och affischer till visitkort och papperspåsar. Vi har över 30 års erfarenhet av företagsprofilering och ser till att de papperstryck du beställer från oss är av högsta kvalitet.

Prisvärt och högkvalitativt papperstryck

Det är viktigt att synas och det finns många olika sätt för ett företag att marknadsföra sina produkter och tjänster. Olika papperstryck, såsom billiga affischer, är ett enkelt och effektivt sätt att göra reklam för sitt varumärke. Vi kan erbjuda högkvalitativa tryck på papper, det kan vara en stor poster med veckans erbjudande, företagets logotyp på en exklusiv papperspåse eller visitkort som kan delas ut till kunder och samarbetspartners.

Kontakta oss

Beställ allt du behöver av trycksaker online från oss, vi kan erbjuda helhetslösningar som täcker alla behov av profilprodukter. Kontakta oss och berätta vad du är intresserad av så tar vi fram en lösning för dig och ditt företag.

Ring oss på telefon 0410-441 75 eller skicka ett mail till info@x-import.se. Du kan även fylla i vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig med förslag och prisförslag.