Nyhetsbrev
Det finns 1 produkt.

Dekaler

Klistermärken och dekaler är ett billigt, effektivt och enkelt sätt att marknadsföra ett varumärke eller en produkt. Med över 30 års erfarenhet av företagsprofilering så kan vi leverera högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Hur kan vi hjälpa dig att synas?

Designa dina egna klistermärken & dekaler

Vill du göra egna dekaler till bilen eller som marknadsföringsmaterial till mässor? Hos oss kan du själv välja tryck och design på dina klistermärken. Vi erbjuder anpassade lösningar och levererar produkter helt enligt dina önskemål och behov. Etiketter, kvadratiska dekaler, figurskurna, runda dekaler eller dekaler i eget format, möjligheterna är många. Vi erbjuder såväl alternativ som är enkla att avlägsna och de som är permanenta och sitter hårt. Beroende på dekalernas användningsområde tar vi fram produkter som lever upp till förutsättningarna.

Dekaler och klistermärken kan användas till det mesta, de kan fästas på båtar, cyklar, fönster, flaskor och presenter. Det är bara fantasin som sätter gränser. Det är ett mycket smidigt och billigt sätt att marknadsföra företaget på. Hos oss får du alltid korta leveranstider och vi garanterar hög kvalitet till ett bra pris.

Kontakta oss för offert

Vill du beställa skräddarsydda klistermärken med tryck och också marknadsföra dig enkelt? Då är du välkommen att ta kontakt med oss för ytterligare information och offert. Ring oss på 0410-44 175, skicka ett mail till info@x-import.se eller fyll i vårt webbformulär.